Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

To (19521) Χάος ή 1998 WH24 είναι ένα κλασσικό αντικείμενο της ζώνης του Κάιπερ με διάμετρο περίπου 600 χιλιόμετρα. Ανακαλύφθηκε τις 19 Νοεμβρίου 1998.
Το προνόμιο του γελωτοποιού είναι η ικανότητα και το δικαίωμα ενός γελωτοποιού να μιλά και να χλευάζει ελεύθερα χωρίς να τιμωρείται, μιας και τίποτα απ' όσα λέει δε φαίνεται να έχει σημασία. 

2 σχόλια:

  1. "το προνομιο του γελωτοποιου" επαληθευει αυτο που ολοι εμεις ξερουμε- οτι τα πιο σοβαρα πραγματα λεγονται στα αστεια..
    και οτι σημασια δεν εχει τι λες, αλλα πως το λες.
    η γαμημενη κοινωνια του θεαματος δηλαδη, για αλλη μια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ι λοβ ιντερνετ φορ κηπινγκ θινγκς ολγουεης ον καρεντ ταϊμ! Δεν ειναι ακριβως η εννοια της κοινωνιας του θεαματος αλλα μια διεστραμενη μορφη της + ενα "γελαω γιατι αν δε γελασω , δε θα εχω κεφαλι σε λιγο". Δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχασαν το κεφαλι τους για τετοιους λογους! Δες και το game of thrones! :P Και τωρα σκεψου και αυτο! Επικαλουμε ενα θεμα μιας σειρας που ηρθε αργοτερα απο τη στιγμη που εκανες το σχολιο σου για να σου απαντησω σε κατι τοσο παλιο! Αν και η αποψη μου απο τοτε ηταν ιδια την ενισχυv με κατοπινο γεγονος! Isn't it gorgeous my dear !?!? :D isn't it really internet in its' true form?

    ΑπάντησηΔιαγραφή