Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

4 σχόλια:

  1. μοιαζει λιγο με τον ψυχογεωγραφικο χαρτη του ντεμπορ. ξερεις θεωρια της περιπλανησης, το τυχαιο κλπ κλπ...
    καταστασιακοι, τι περιμενεις:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε 8α μποροθσε να μη μοιαζει, γιατι και εδω το θεμα τυχαιοτητας ειναι τεραστιο (βλεπε σωματιδια σε ενα μοριο κατα τη σχαση, ηλεκτρονια κλπ κλπ) αφου εχουν τυχαιοτητα αναγκαστικα μοιαζουν (αλλος νομος αυτος). Μη κοιτας που εδω ανεφερα μοναχα τον moorcock που λατρευω. Το πραγματικα χαοτικο της υποθεσης νομιζω πως ειναι αυτο που συμβολιζει. Ενα "καλα" οργανωμενο συστημα ενεργειας. Το καλα οργανωμενο με το χαος ταυτιζονται, αλλα οχι με το "καλα" οργανωμενο της κοινωνιας μας (που καθρεπτιζεται στο παραπανω συστημα ενεργειας που ανεφερα). Τωρα ειτε υπαραναλυω και λεω μαλακιες (πιθανοτικα παντα, εχω μεγαλο ποσοστο), ειτε παλι τα εμπλεξα και χα(ο)θηκα ως συνηθως (εδω εχουμε μεγαλυτερο ποσοστο). Η απλα εχουμε απανωτους συμβολισμους της ενεργειας ( το ιδιο το αστερι πρωτα, μιας και για να απομακρυνουμε ενα ηλεκτρονιο απο τον πυρηνα θελει πολυ ενεργει εως τα χιλια μυρια συμβολα μεσα στο αστερι ). Μπορω να συνεχισω το καψιμο, θελεις ; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εννοειται οτι θελω να συνεχισεις το καψιμο!
    εδω επισης να προσθεσω οτι ο ντεμπορ δεν πιστευε τοσο στο τυχαιο (σχετικα με την περιπλανηση στην πολη, που εδωσε και τον ψυχογεωγραφικο χαρτη..), μαλλον το απερριπτε το τυχαιο, καθως μεσα στην πολη υπηρχαν μερη που συνειδητα απεφευγε και συνειδητα επισης προτιμουσε.
    αρα τελικα και μοιαζουν και δεν μοιαζουν:P

    http://www.tatteredfragments.info/wp-content/uploads/2009/03/derive.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραμενει ομως το πιθανοτικο του πραγματος ασχετως της κατανομης που εκανε (και που συμφωνω οτι ισχυει η φαση αποφυγη η μη, αλλα απολυτοτητα δεν υπαρχει, οποτε ερχομαστε στην τυχαιοτητα :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή